Nyheter

27.10.17 Mindre havner i spamboksen

Ytterligere forbedringer er gjort på rutinene rundt utsending av epost. Dette gjør at mindre epost havner i spamboksen.

 

26.10.17 Spørreundersøkelse er sendt ut

Det er nå sendt ut en spørreundersøkelse til alle registrerte på ematte.no.
Spørreundersøkelsen inneholder 4 spørsmål, og vil være med på å gjøre siden bedre. Håper alle registrerte kan ta seg tid til å ta undersøkelsen.

 

08.10.17 Skriv ut oppgaver

Det er nå laget mulighet til å skrive ut oppgavesamlinger fra siden Tidligere gjøremål.
Det er også laget flere opptimaliseringer av siden.

 

06.10.17 Ny editor

Det er nå lagt til rette for en ny editor som gjør det mulig å legge til brøker og tabeller (statistikk og sannsynlighet).
Mange spennende

 

06.09.17 Elevene kan se fasiten

Det er nå laget mulighet til å publisere fasiten fra Tidligere gjøremåls-siden til elevene. Her kan du publisere/avpublisere fasit.
Det vil da være mulig for elever å få opp fasit og de kan selv rette oppgavene.

 

04.09.17 Rangering av oppgaver

Det er nå laget en rangering med en algoritme som gjør at faktorer som din favoritt, andres favoritt og hvor mye oppgaven er brukt avgjør hvor god oppgaven er.
På den måten vil du hele tiden få de beste oppgavene øverst. Og denne vil være dynamisk så du trenger ikke få de samme oppgavene i morgen som i dag. Dette gjør at du alltid vil få opp de beste, viktigste oppgavene først.

 

02.09.17 Mine siste oppgaver

Når du har lagt inn en oppgave, kan du under "Lag gjøremål" trykke "Hent mine siste oppgaver". Da vil du få de siste oppgavene du har lagt inn.

 

02.09.17 Tommel-opp (favoritter)

Det er nå laget mulighet til å favorittmerke dine oppgaver. Under gjøremål kan du nå trykke tommel-opp, og disse oppgavene vil komme øverst til deg neste gang og komme lengre opp for andre lærere også.

 

22.08.17 Hjelpeside

Det er nå laget en hjelpeside som kan få hjelpe deg å få deg i gang. Den vil forklare hvordan du legger inn oppgaver, redigerer oppgaver og så videre.
Skulle du ønske en spesiell video/instruks/hjelp for noe er det bare å ta kontakt

 

20.08.17 Lag flere oppgaver på en gang

Det er nå laget muligheter for å legge inn opptil 20 oppgaver på en gang.
Det vil være en forenklet oppgave du lager, du kan deretter gå inn på "Mine oppgaver" og redigere de mer etterpå.
Se den nye siden på "Legg til flere oppgaver"

 

14.08.17 404-side er fikset

Det er nå laget en side som man kommer til når man treffer en død lenke eller en side som ikke finnes.

 

13.08.17 Mindre mail som går til spamboksen

Det er gjort flere tiltak for at epost fra ematte.no ikke skal komme i spamboksen, blant annet sendes gjennom SMTP-server og er SSL-kryptert.
Jeg har hatt erfaring med at enkelte kommuner har stoppet eposten gjennom sitt spamfilter, dette håper jeg nå skal være løst.

 

12.08.17 Rediger dine oppgaver

Det er nå mulig å redigere oppgaver du har laget. Gå inn på siden "Mine oppgaver" og velg rediger. Her kan du gjøre større eller mindre endringer på oppgaven som du har laget. Håper dette er en nyttig funksjon.

 

12.08.17 Kopier dine oppgaver

Ofte kan en oppgave du ønsker å lage være lik den forrige du laget. Det er nå mulig å kopiere den forrige oppgaven (Mine oppgaver), da får du fylt ut alle felt lik den oppgaven du ønsker, men når du trykker "Lag oppgave" lages det som en ny.
Dette kan være en svært nyttig funksjon hvis du ønsker å lage flere liknende geometri oppgaver.
La oss si at du ønsker å lage en geometri oppgave hvor du ønsker at de skal regne ut lengde av linje a. Samme klassetrinn, samme hjelp, samme hint, samme oppgave tekst, men bare bytte ut noen tall. Ved å trykke kopier vil du da få fylt ut alle feltene lik den kopierte oppgaven. Deretter kan du endre tallene i oppgaven og fasiten. Enkelt og greit!

 

12.08.17 Mulig å gi penger

Det er nå mulig å gi penger for å støtte dette prosjektet.
Hittil er det ikke mye kostnader med denne siden, men etterhvert som den øker vil det kreve bedre, sterke og raskere servere. Man vil være avhengig av stabilitet. Dette koster derimot mye mer.
Hvis du vil være med å støtte denne siden og dette prosjektet kan du gå inn på Gi penger. Hittil har jeg kun satt opp et eget kontonummer, mest på grunn av at det er enkelt og gratis. Skulle jeg satt opp en egen vipps-konto ville det kreve mye mer tid, arbeid og penger. Håper og tror dette skal være enkelt nok. Gi gjerne tilbakemelding om dette er vanskelig.

Det har også kommet to andre nye sider:
Nyheter: Her vil du få siste oppdatering på det nye som skjer på siden.

Kommende endringer: Jeg jobber hele tiden med noe nytt. Her kan du se hva jeg jobber med. Husk at du har mulighet til å komme med ønsker på endringer og funksjoner. Det setter jeg stor pris på!

 

Se hva som kommer Har du ønsker? Ønsker du å bidra med penger?